Ballı Sarımsaklı Karışım 500 ML
- OG natural
- Ürün Kodu : 8682792205591
Önemli Hatırlatma: Bu ürün sadece belirli il ve ilçelere soğuk zincir araçlarımız veya kurye ile DÜKKAN KURYESİ hizmeti olarak gönderilmektedir. Kargo firması ile gönderim yapılmamaktadır.
DÜKKAN KURYESİ zamanlarını ve bölgelerini incelemek için tıklayınız.
Koruyucu veya yapay aroma içermeden, temiz içeriklerle on beş gün ışıksız ortamda bekletilerek, geleneksel yöntemlerle hazırlanan; ballı sarımsaklı karışım.
İçindekiler: Limon Suyu, Ham Bal, Sarmsak
Net Miktar: 500 Ml.
Menşei: Türkiye
Ballı Sarımsaklı Karışım
Ballı sarımsaklı karışım Dr. Aidin Salih hanım efendinin Gerçek Tıp adlı eserinde tavsiye ettiği bir karışım. Sarımsak ve bal, hayal edebileceğinizden de çok faydalı.
Kendi kullanımımız için devamlı yaptığımız bu karışımı, istek üzerine artık sizin için de yapacağız. İlaçsız taş köprü sarımsağı, limon ve ham balımız ile kendimiz hazırladığımız karışımın hazır olması için en az 21 gün geçmesi gerekiyor.
Buzdolabında uzun süre saklayabilirsiniz. Işıktan da muhafazası önemli. Yararları, kullanımı ve hazırlanışını dilerseniz kitaptaki ilgili yerden beraber okuyalım.
05 Kasım 2020 | |
Yapımı Çok zahmetli bir ürün. Doğal içerikler ile bu zahmetli ürünün hazır halde yapılmışını
burada bulduğuma çok mutluyum. Teşekkür ederim |
Ballı sarımsaklı karışım
10 tane limonun suyu, tahta havanda dövülmüş 10 baş sarımsak ve 1 kilo bal ile karıştırılarak cam kavanoza konur. Ağzı 3 kat pamuklu bezle kapatılır, karanlık ve serin bir yerde 7 gün bekletilir.
Yedi gün sonra kapağı kapatılarak buzdolabına konur. Yıllarca saklanabilir, ne kadar uzun kalsa o kadar kuvvetlenir.
Hazırlanan ballı sarımsaklı karışım, günde bir defa olmak üzere 4 çay kaşığı yutulur. Her defasında ağza 1 çay kaşığından fazla olmayan bir miktar alınır. Bu miktarı çabuk yutmadan, ağızda dağılmasını sağlayacak şekilde dolandırarak eritmek gerekir. İlacın bu şekilde tüketilmesi önemlidir, çünkü ilacı midenin değil, ağızdaki kılcal damarların emmesi gerekir.
Her gün belli bir saatte aç karnına bu ilaç bitene kadar içilir. Bu mükemmel ilacın, bu şekilde tüketilmesi kalp ve beyin damarlarını temizleyerek açar.
İçilerek tüketildiğinde, mide ve 12 parmak bağırsağı ülserine, midedeki H. Pylori enfeksiyonuna son verir. Bu kür senede bir defa olmak üzere sağlıklı olanların hastalanmaması, hasta olanların ise iyileşmesi için kullanılır.
Ayrıca 40 yaşın üzerindekiler bu ilacı her türlü derde karşı kullanabilirler. Not: Limon suyu yerine sirke de kullanılabilir.
Sarımsak ve Balın Faydaları Neler?
Sarımsak ve bal, çok güçlü iki gıda.En güçlü iki antiseptik gıda olan bal ve sarımsak, vücudu resmen yenilemeye yarıyor. İki besinin de en büyük özelliklerinden birisi kanın pıhtılaşmasını önlemek. Tromboz ve varislerin oluşumunu engelleyerek, içerdikleri sülfür maddesi sayesinde vücudumuzdaki kan akışını dengelemektedir.
Kalp sağlığımızı kötü yönde etkileyen tansiyon rahatsızlığı için de çok faydalı. Kan akışını dengede olmasını sağlayan sarımsak ve bal, yüksek tansiyon ve bununla ilgili kalp hastalıklarını riskini azaltmaktadır.
Alisin maddesi bakımından oldukça zengin bir gıda olan çiğ sarımsak, damarlarda biriken kötü kolestrolü temizler. Böylelikle kan dolaşımını desteklemiş olur.
Vücudumuzdaki dengesiz olan enflamasyon ile birlikte ortaya çıkan kronik rahatsızlıkları azaltmak için doktorlar tarafından da sarımsak ve bal önerilmektedir. Ayrıca sarımsaklı ballı karışım ile birlikte ödem toplamalarını da engelleyerek, kas rahatsızlıklarına karşı doğal bir ağrı kesici tüketmiş olursunuz.
Hem sarımsak hem de bal, yüksek antimikrobiyel maddelere karşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Bağışıklık demiştiken bağışıklık sistemini güçlendiren besinler kategorimizdeki ürünleri incelemenizi öneririz.
Bal ve sarımsak, enfeksiyon virüsü sonrasında beliren boğaz iltihaplanmasını önler. Sürekli olarak öksürenlerin ise yardımına koşar.